A Babilon cégcsoport

Kérem, engedje meg, hogy ezúton ajánljam szíves figyelmébe a Babilon cégcsoport által nyújtott szolgáltatások körét, melyek között országosan egyedülálló, speciális tevékenységeket is megismerhet. Ezen szolgáltatások részletes ismertetése előtt, néhány fontos információt szeretnék megosztani Önnel, leendő partnerünkkel, vállalkozásunk történetéről, arról az útról, amely elvezetett a Babilon cégcsoportig.

1994- Új Babilon 95 Kiadó Bt.

Az alapvállalkozás 1994-ben alakult Új Babilon ’95 Kiadó néven. A kereskedelmi médiázás terén egyedülálló, különleges szolgáltatásával szerzett ismertséget és partnereket rövid időn belül. Fő tevékenysége az indulást követő években a hazai és nemzetközi szakkiállításokon nyújtott Tér-TV-s szolgáltatás. A kiállításokon ezek a 2,5 tonnás 16 m2-es képernyő felülettel rendelkező nagy TV-falak kiváló lehetőséget nyújtottak és nyújtanak a cégeknek, vállalkozásoknak, hogy eredményesen szólíthassák meg azt a nagyközönséget, illetve vállalkozói management réteget, mely az adott kiállítást megtekinti. A hagyományos médiákkal szemben ( Pl.: írott média ) ez az elektronikai látvány show az újdonság erejét is birtokló, egyedi megjelenési módként, az információ átadás, figyelemfelkeltés hatékony eszközének bizonyult, mellyel országos ismertségű partnereink ( Cerbona, Magyar Telefonkönyv Kiadó, Graboplast, Dunapack, Murexin, Magyar Turizmus Rt., Abbazia Group stb. ) rendszeresen élnek. Tér-TV-ink, TV-Falaink vállalati és egyéb eseményekre megrendelhetők, ahol egyedi megjelenésükkel hatékonyabbá, eredményesebbé, látványosabbá tehetik a rendezvény színvonalát. (Dunapack, Schiedel Kémény, Karthago koncert -Budapest Sportcsarnok- , Magyarország-Kanada jégkorongmérkőzés, „Kisváros” c. filmsorozat stb.).

1996-ban tevékenységünket bővítettük a reklám- és referenciafilm gyártással. Itt is törekedtünk a speciális igények kielégítésére, így a computer animációval készített filmjeink gyorsan növelték vállalkozásunk népszerűségét. 1997-től az általunk készített reklámfilmek rendszeresen láthatóak voltak különböző televíziós csatornákon ( MTV, TV2, RTL Klub ). Az animációs technikával spotjaink megelégedéssel szolgálják megrendelőink céljait, így visszatérő megrendelőink közt tudhatjuk többségüket, Cerbona, Graboplast, MTT, Kling Kaputechnika, IKR Rt. Bábolna, Axel Springer Magyarország stb. Éves szinten több mint 100 mozgófilmes megrendelést teljesítünk, professzionális, broadcast technikánkkal. ( IKR Rt. Bábolna, Abbázia Group, Sárvári Termál Kristály, Rába Motor, Lábatlani Cementgyár, Dunapack stb. )
A 2000-es év kiemelkedő sikere, hogy elnyertük az év legjobb reklámfilmje címet, valamint az Iparkamarák különdíját, „Marc ami a lábat illeti!” c. reklámfilm sorozat egyik epizódjával.

1999- Babilon Biztonsági Szolgálat Kft.

1999. jelentős előrelépést hozott a vállalkozás életében. Ebben az esztendőben egy teljesen új profilú vállalkozás létrehozásával alapítottuk meg a Babilon Biztonsági Szolgálatot – további részletes információnkat lásd a Vállalkozások címszó alatt- .
Ugyanebben az esztendőben szolgáltatásaink körét tovább bővítettük, internetes honlapok, multimédia CD-k, digitális névjegykártyák készítésével. Jelentős mértékű fejlesztést követően még ebben az esztendőben létre jött az immár önálló Babilon Design Stúdió. Stúdiónk napról-napra egyre több grafikai-, animációs-, film-, és egyéb marketing tevékenységhez kapcsolódó megrendelésnek tesz eleget.

Az Új Babilon ’95 Kiadó a gyártási feladatoktól függetlenítve, széles kapcsolatrendszert kiépítve, a komplett kampányok tervezése, kivitelezése és értékelése révén médiaügynökségi feladatokat lát el.

2002- Alba-Orion Televízió

2002. május 17-től új profillal bővült szolgáltatásaink köre. Létrehoztuk az Alba-Orion Televíziót. A filmgyártás, illetve az ehhez kapcsolódó média-szolgáltatások körét ezzel a tevékenységgel kiegészítve, teljes szolgáltatási vertikumot tudunk biztosítani partnereink részére. Az Alba-Orion Televízió Székesfehérváron 17 órától 23 óráig változatos, színes műsorokkal kíván kellemes kikapcsolódást nyújtani nézői számára. Ezen adásidőn kívül közszolgálati tartalommal bővített képújság és teletext szolgáltatást is nyújt, melyet 2004. október második felétől honlapunk alatt is megtekinthetnek. Az Alba-Orion Televízió 2002. december 04-től kapcsolódott a Hálózatos Televíziók Rt. által létrehozott hálózathoz. A Hálózat részére rendszeresen gyártunk városunkról és megyénkről szóló filmeket, további napi rendszerességgel szolgáltatunk híranyagokat a Hírháló című hírmagazin részére. A Hálózaton keresztül elérhető potenciális nézőszám 6,3 millió fő.

2003- E-K Golden Gate Kft.

(További részletes információkat lásd a Vállalkozások címszó alatt)

2005- Babilon Médiaügynökség Kft.

2005-ben alapítottuk meg a Babilon Médiaügynökséget, melynek feladata, legnagyobb megrendelőink komplex marketing tevékenységének koordinálása és kivitelezése ( IKR Rt. Bábolna, Mezőhegyesi Ménesbirtok Rt. )

Remélem felkeltettük érdeklődését! Szolgáltatásainkról a Vállalkozások, valamint a Referenciák címszó alatt szerezhet többlet információt.

Köszönöm, hogy figyelmével eddig is megtisztelt.Tisztelettel: Katona Zsolt Vazul


Design by Babilon

Tér-TV a kiállításokon

Eső a napsütésben a "Marc" reklámfilm forgatáson

Nagy Edmond a Csillagszem színpadán

Alba Orion Tv

Bodajk Tv

Díjaink, elismeréseink

A torinoi látnokkal, Angelo Del Bertinivel